Godt Nytår… 2003 er begyndt

Godt Nytår…

2003 er begyndt – og det kræver en lille kommentar på eis.blog.

Vi holdt Nytårs aften i Snekkersten hos Claus og Anne sammen med Thomas, Camilla og en række andre af deres venner som vi efterhånden har mødt et par gange. Eneste forskel fra en ‘normal’ aften var selvfølgelig at alle have børn med. En anderledes aften, deres hus egnede sig ikke til det festen, da Wilma skulle til at sove fandt vi ud af hvor lydt deres hus er. Der var larm overalt. Helt vildt. Jeg gik en tur med hende og hun faldt i søvn med det samme, men vågende senere (efter kl. 00.00), og vi tog hjem med det samme. Godt for det, vi har nemlig haft en rigtig hyggelig dag i dag, slappet af og haft besøg af Rosemia. Vi skal op til Sussie og Dan i morgen.

År 2003 – og hvad så !

Det bliver på mange måder et skelsættende år. Her kommer mine gæt på hvad der sker i 2003:

* vi flytter fra Kirkestræde
* kontorartikler.dk bliver solgt, og jeg arbejder hos en af landets største forhandlere i en ledende stilling
* vi tjener mere end vi tjener i dag
* omsætningen stiger i begge vores firmaer
* vi har færre venner end vi har i dag, men ser resten mere
* vi planlægger for alvor en længere udlandsrejse

Jeg tror og håber at det bliver et godt år – fornemmelsen er god i maven – og det ønsker jeg for alle vi kender. Jeg nåede ikke at se statsministerens nytårstale, men Ann sagde den var god. I modsætning til Dronningens – jeg mener seriøst, at hvis ikke hun har noget på hjertet så skulle hun hellere lade være med at sige noget, i stedet for at fyre det ‘sædvanlige’ pjat af. Som hun gjorde i år. Lad hende dog være politisk, hvis det er det.

Nåå, jeg har ikke noget nytårs forsæt – andet end dette; Jeg lover at skriver mere på denne weblog. Det er det…Godt Nytår !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s