Juleferien banker på døren –

Juleferien banker på døren – jeg regner faktisk med at holde totalt lukket fra 20/12 til 2/1 – og det bliver dejligt at slappe lidt af. Vi tager (igen) til Jylland for at holde Jul. Jeg glæder mig til at se Wilma’s reaktion, det er den første Jul for hende, hun bliver totalt vild er jeg sikker på. Sidder lige nu på arbejde, måneden ende så som så. Vi kan ikke holde rekordniveauerne fra OKT og NOV, men håber det kommer tilbage i JAN. Kim flytter til London mellem Jul og Nytår, han har fået en fed lejlighed derovre, lige ned til Themsen. Idag skal jeg ikke lave en skid, frisør kl. 11.00 og til møde på Østerbro kl. 14.00 – det er det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s