December er over os… Der

December er over os…

Der er ikke den store aktivitet på arbejde, alle på kontoret sidder og ‘hygger’ sig lidt. Det er lidt et antiklimaks for mig, OKT + NOV rekordmåneder, og så DEC på det jævne. Jeg havde håbet på at kunne fastlåse trenden, men kommer det i JAN 03 er jeg også tilfreds.

Skal have købt lidt julegaver, som sædvanlig aner jeg ikke hvad jeg skal købe. Et er sikkert; Wilma får det helt store gaveorgier juleaften. Hele familien er på http://www.eis.dk med deres ønsker, selv min Mor og Far er begyndt at lægge ønsker ind. STORT. Burde egentlig droppe Julen, men jeg begynder at forstå at folk med børn siger, at det er noget andet når der er børn. Det er børnenes fest, ingen tvivl om det. Selv nyder jeg også selve juleaftenen, maden og perioden lige op til. Men altså; gaverne kunne vi godt droppe for min skyld. Og så koncentrerer sig om børnene – frelst, men OK.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s