Lorte weekend… Var en tur

Lorte weekend…

Var en tur med Peter i Sverige i dag – jeg skulle bare væk. Det var ikke været en speciel god weekend – Ann og jeg går meget skævt af hinanden i øjeblikket. Ikke fordi vi er ‘uenige’ om retningen vi skal gå i, men mere om måden vi går på. Vi har kendt hinanden så længe, at det ikke er godt for diskusionen. Vi ved hvad der siges, og bliver sagt. Og vi kender hinandens reaktionsmønster. På godt og ondt. Jeg er nået dertil, at jeg ikke gider diskusionen – den tapper for mange kræfter. Ann har en utrolig evne til at ‘bide’ sig fast i uendelige småting (syntes jeg), og hun vender konstant tilbage til gamle forestillinger om mig, og så mener hun at hun er den der bringer det helt store offer herhjemme. En typisk situation vil jeg tro – vi er håbløst banale.

Wilma holder sammen på os, det letteste ville være at skride, men det er ikke det vi vil. Det skal lykkes, og vi er gode for hinanden. Men kræfterne kan til tider være små.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s