Det bliver ikke til så

Det bliver ikke til så mange opdateringer her på eis.blog, som jeg gerne vil. Det har sin årsag – jeg har pissetravlt på arbejde, og herhjemme drøner det også derudaf. En lille gennemgang af det hele, bare lige for selv at kunne følge med:

Arbejde:

TRAVLT af H. til – logistik samarbejdet med MML virker, og vi skal ‘bare’ have rettet ca. 4000 produkter til i vores system, så det er MML’s varenumre + vi skal have oprettet en del nye numre, ca. 4000 mere. Så der er ikke tid til meget. Rekordmåned for 2. måned i træk. Oktober var rekord, og November slår Oktober. Ikke meget, men nok til at det forhåbentlig er ved at blive en ‘trend’. Hvem ved…? Kim har lejet en lejlighed i London, og flytter omkring den 1/1-03 fast derovre.

Vi havde julefrokost i fredags – drengene på bowlingbanen. Det var sjovt, og naturligvis hyggeligt. Mikkel skuffede lidt ved ikke at komme, han havde været i Odense og fremlægge HCA2005 portalen, og fandt åbenbart grund til ikke at møde op i bowlinghallen ? I stedet sad han herhjemme sammen med Ann og Pernille, mens vi festede videre på byens diskotek.

Hjemme:

Vi er begyndt at håndplukke forskellige mulige købere til vores hus, for at slippe uden om ejendomsmæglere. De er krypdyr..som advokater og revisorer ! Det har jeg altid ment. Lejligheden er ikke solgt endnu, så der er håb forude. Jeg får det svært med at forlade vores hus, i dag var en mulig køber forbi og jeg blev helt mærkelig over at han gik rundt i huset han muligvis kom til at eje. Han sagde Nej Tak – der manglede et rum til deres 6 årig datter. Pyha… 🙂

Jul:

Julen er over os, og her på vores hjemmeside begynder alle at opdatere deres juleønsker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s