KANON dag for vores butik.

KANON dag for vores butik.

Mødet hos MML gik rigtig godt – vi startede samarbejdet, og blev vist rundt i huset. Godt for Kim, at se hvordan det hele fungerer. MML skal have bestyrelsesmøde i morgen, og de luftede tanken om at købe en større del, eventuelt hele KON.DK – for at kunne aktiverer deres småkunder. Dem er en gode til. Det blev til en længere samtale om idéer, og branche hvor jeg føler vi fik efterladt et godt og professionelt indtryk. MML fik mange input som de normalt ikke ville får fra ‘marken’. Deres sælgere kommer hele tiden hjem og fortæller at det er pris, pris og atter pris. Det er også vores erfaring, men det er ikke den eneste grund til manglende nye kunder, manglende salg. Deres fokus ligger 15-20 år tilbage – vores 3-4 år fremme. Vi er så så heldige, at have tålmodighed og penge til at vente.

Summasumarum; Samarbejdet blev officielt startet idag. Og vi skal ud at have nye kunder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s