Vi har iværksat vores

Vi har iværksat vores salg/køb af bolig. Vi har et stykke tid været på udkig efter en større bolig, og har fundet en dejlig lejlighed i byen. Vores hus er, efter min mening, let at sælge og en enkel henvendelse til vores nabo – der bor til leje – ser ud til at være rigeligt. De virker interesseret. Vi er ved at finde ud af hvad vi skal byde for lejligheden. Jeg har det bare svært med at sælge vores byhus her. Det er et dejligt sted, og et af de steder man ikke kommer så let i nærheden af. De udbydes ikke særlig tit til salg, og jeg vil betinge mig at vores salg er incl. en købsoption på huset når det sælges videre. Det er et hus jeg gerne ejer, lige nu har vi bare brug for at få friværdien med over i lejligheden for at økonomien til at hænge sammen.

Vi har brug for pladsen – og det nye sted er på 249 kvadratmeter – og i den forbindelse har vi selvfølgelig været i kontakt med en række af byens ejendomsmæglere, og jeg er ikke imponeret. Dem vi har haft inde for at vurderer vores hus har ikke haft den nødvendige fornemmelse for markedet, og de har næste alle været håbløse til at vende tilbage med noget fornuftigt. Sælgers ejendomsmæglere, der har været to, er ligeledes været meget useriøse, og nærmest fornærmet over vores spørgsmål og tilbud.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s