Zulu Adwards… Så lidt af

Zulu Adwards…

Så lidt af Zulu Adwards i går på kanalen. Showet er et godt intiativ efter min mening, et sandt eldorado for seernes egen menning – i og med at det er seerne der afgøre afstemningerne. Men er der en person jeg til alle tider ikke bryder mig om, og som jeg syntes er mega plat og ‘åh, hvor jeg syntes jeg er sjov, og hvor er min mening rigtig’ – så er det Hella Joof. Jeg kan ikke klare hende ! Hendes i øvrigt, efter min mening, En kort En lang (den vandt gudhjælpemig også prisen for bedste film, så vidt jeg husker) vandt eller anden pris. Hun var ikke selv tilstede, men havde lavet en optagelse inden og hun var MEGET glad for prisen. Stod og pjattede med selve Zulu awarden, hvis den pris var så vigtig, og hvis hun var så glad for den. Så er det mindste hun kan gøre sgu’ da at møde op, og vise respekten – i stedet for at have en show med Det Brune (platte) Punktum et eller andet totalt ligegyldigt sted i Jylland. Jeg hørte hende en gang i et eller andet radioprogram hvor emnet var racisme. Hun var totalt ved siden af, havde de mest pladde-humanistiske holdinger, om at det ikke var let at være ‘farvede’ i Danmark. BRÆK. Kvinden får lov til at være plat og dum, samtidig er hun ‘kunster’ – et erhverv der pr. definitation er et overførelses-erhverv – og hun får vel stadigvæk en eller anden form for støtte til hendes kunst/shows/film. Det er svært at være Hella Joof.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s