Fuck, jeg er ved at

Fuck, jeg er ved at blive gammel. Var i byen i fredags med drengene fra København. Vi var på PARK på Østerbrog, hvor vi startede med at spise. Fin stil. Klokken var ikke mere end 19.00, og der var mange timer foran os – troede jeg. Inden kl. 00.00 havde jeg den største bøh-mand på jeg har haft i flere år, og jeg vandre rundt på Østerbro uden at ane hvor jeg er henne. Finder Østerport station, og et tog nordpå. Må stå af på Skodsborg for at brække mig – det plejer jeg ALDRIG – det er flere år siden. Tager det næste tog, og står af på Espergærde næste gang for lige at få luft, efter at have brækket mig i toget. Vælter ind i huset, total larm. Og så sov jeg til klokken 13.35 lørdag. Er først ved at komme mig nu.

Ser NFL her til aften igen – og har satset 250,00 kroner på 49’ers – odds 2,1 – og de brændte selvfølgelig et fieldgoal 10 sekunder før tid. Alt er ved det gamle – de er i omkamp nu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s