Svagt – det er det

Svagt – det er det eneste jeg tænkte på da det stod klart at den danske regering er bukket under for presset fra Rusland, og har flyttet et møde fra København til Bruxells. Ene og alene fordi Putin ikke vil have at det afholdtes en kongres i København om Tjetenien. Vi burde have stået fast – ikke at jeg kender tjetenernes sag, ej heller russernes, men alle har ret til at mødes og udvekles synspunkter i Danmark. Uanset politisk observans. Hvis den russiske regering har beviser for at mødedeltagerne er direkte forbindelse til et terrornetværk af en eller anden slags – jamen så skal de bare sættes i spjældet og udleveres til deres respektive lande og retsforfølges.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s