Jeg sad lige og

Jeg sad lige og så POPSTAR ekstra på TV2-Zulu. Og kom samtidig i tanke om en eller anden avisforside fra sidste uge, hvor Peter Assenfeldt var faldet for en af de 19-årige piger fra POPSTARS. Nu må den mand sgu’ da styre sit LOLITA kompleks ! Manden er niveauet før pædofil, han er 45 år og hun 19 år. Er der ikke andre end mig der syntes det er mærkeligt. En ting at han kan lide unge piger, men for helvede…en ting er han ligner, og virker, som homoseksuel – fred være med det – men 19 år. “Jeg er bange for aldersforskellen” udtaler han også (!)…det tror jeg ikke. Det er netop den han må være meget glad for. Kære Peter, find dig en kvinde på din egen alder, eller bare der om kring ! Han er en joke.

Historien handler selvfølgelig også om hende. For at gøre en lang udredning kort – så har vi alle en pris, hendes var åbenbart en ældre mand med penge.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s