Heftig weekend ellers. Vi var

Heftig weekend ellers. Vi var til fest lørdag aften, en børnefri fest, hvilket egentlig var lidt af en befrielse. God aften, vi blev pissefulde, og da Line passede Wilma herhjemme var der kun en vej, og det var frem. Festede var lidt død, men vi morede os godt alligevel. Dan, Sussie, Ann og jeg havde en god aften med masser af musik, og drikkelse. På vej hjem, Sussie kørte (hun er gravid igen) stoppede vi en del gange ind af Kongevejen da Ann ikke havde det så godt, hun gik hjem det sidste stykke for at få frisk luft. Jeg når hjem 15 minutter før Ann, og Wilma var piv vågen ! Line totalt smadret og træt, hun blev midligeretidig kureret fra at skulle have børn nu. Jeg lavede en mælk, og kan godt skrive at det var en specielt oplevelse at give sin datter en mælk kl. 03.30 pissefuld midt om natten. Line kørte hjem, da hun lige ville sove lidt inden hun skulle på arbejde, Ann kom hjem og talte lidt i ‘det store hvide telefonrør’ på toilettet 🙂

Idag har vi ikke lavet en skid.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s