Sikken en uge ! Totalt

Sikken en uge !

Totalt smadret sidder jeg her og forsøger at give lidt til min weblog. Det har været en vild uge på arbejde. Aftalen med MML faldt på plads. De håndterer fra om 4 uger alt logostik, indkøb for os – fedt at slippe for det. Aftalen er en branche-hemmelighed, så hvis der er nogen der læser dette som er i branchen (wonder who !), så hold det for dig selv. Nåå, men Kim og jeg havde pisse travlt i denne uge. Vi nåede stort set månedens budget på denne ene uge. Cool. Ellers er uge gået med at komme frem til i dag, fredag. Jeg nåede at få en aftale med Peter fra Panasonic, så jeg skal til Tyskland i uge 44 for at hente min plasmaskærm. Peter C. vil gerne have en med til hans nye penthouse lejlighed ved Amerikakaj i KBH, men jeg tror ikke jeg kan få fat i 2.

Imorgen skal vi til fest med en række mennesker vi ikke kender – udover Dan og Sussie – så der skal nok bare festes lidt igennem. Så må vi se hvem der kigger efter Wilma søndag.

Codan er endnu ikke kommet tilbage med noget i forbindelse med indbruddet, andet end en løsøretaksator der har været herude for at se på ‘skaderne’. Jeg forventer mig intet af dem. Det er et forsikringselskab = du taber altid !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s