Læste lige på Uffe’s ilfastorm

Læste lige på Uffe’s ilfastorm om tvisten mellem blogbot og webblog – eller noget i den retning. Nu er webblog lukket fordi han der kørte det ikke gav høre mere pis, og Uffe overvejer stadigvæk at lukke sitet. Af andre årsager, men alligevel. Han har endnu ikke henvendt sig omkring webhotel for ilfastorm, han finder forhåbentlig en løsning. Omend jeg ikke bliver en del af den. Fint…
De skulle lære at tale sammen de unge mennesker – tænk at jeg skriver det (34 år gammel) – men det virker ikke somom de har meget tålmodighed, og forståelse for andre og andet end dem selv. Kender det fra mig selv, engang, men for fanden det er 2 internetsider vi taler om. Det er ikke forbi der står millioner på spil…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s