Kan en weblog blive hacket

Kan en weblog blive hacket ?

Jeg tror min weblog har været hacket – jeg har skiftet kodeord nu, men alligevel. Det kan jo ské igen.

Vi er netop kommet hjem fra vores weekendtur til Sverige sammen med Camilla, Julie, Thomas, Mette, Flora, Otto, Jesper, Ann, Wilma og selvfølgelig mig. Det var egentlig ikke en særlig hyggelig tur. Ungerne stjal for meget af billedet efter min mening. Tilmed havde Camilla, Mette og Ann en eller anden ubevidst komkurrence kørende om hvem af dem der kunne være mest almoderlig. Totalt belastende, de hakkede løs på os ‘drenge’ og vi fik ikke et ben til jorden. Jeg talte med Ann på vej hjem i bilen, og hun mente ikke det var bevidst og medgav da også at været til ‘bitche’ søndag. Hun følte også at ungerne (specielt Julie) stressede pigerne, og at de så gik i en slags forsvarsposition for at få tingene til at fungere. Hmmm, jeg ved ikke hvad jeg skal mene om den ‘undskyldning’.
Ungerne er nu søde nok. Otto (3 år) total spørgeJørgen, Julie (18 mdr.) er totalt hys, og meget opmærksomhedskrævende, Wilma (12 mdr.), tjaaa…hun græd en del, det kan være alt postyret der gjorde det, Flora (6 mdr.) var bare Flora.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s