Sikken en dag. Fuld fart

Sikken en dag. Fuld fart på arbejdet, masser af bestillinger og jeg er efterhånden rigtig glad for at kunne lave drop-shipment fra blandt andre www.papyrus.dk. Det er utroligt meget nemmere – bare det ikke at skulle på lageret hver dag er en sejr. Godt nok er papyrus er kon-ku-le-ga (en sammentrækning af konkurent og kollega :-]] ), men jeg har valgt at det ikke er noget problem.

Jeg forsøger stadigvæk at få en aftale i stand med MML og det skal nok lykkes !

Ledte i går efter Seinfeld på dvd – det var ikke til at opdrive noget steds. Min konklusion er selvfølgelig at den ikke er udgivet overhovedet. Jeg fandt derimod noget andet interessant dvd som jeg skal eje. Sidst i november kommer Band of brothers på dvd i en box med 6 dvd’er. SNUP. Det var en stor TV oplevelse, som skal ses igen på plasmaskærmen herhjemme.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s