Vi, familien, venter stadigvæk på

Vi, familien, venter stadigvæk på at vores domain er flyttet fra netsite til adactive. Flytningen sker primært af 2 årsager, billigere pris (!) og så var der .NET mulighed på den nye server. Sune’s cmsLight kræver .NET.

Weekenden gik OK, vi slappede af og var en tur nede at besøge Camilla og Thomas søndag – lige efter vi mødtes med den nuværende ejer af de 2 strandgrunde jeg omtalte i et tidligere indlæg. Vi havde en god snak, og jeg taler lige med ham i dag igen, og så er vi forhåbentlig enig. Det eneste der bekymre mig er, at Ann syntes det er en GOOODDD idé. Sidst kostede det mig 350.000 kr. :-]] Nå, men vi tager chancen og prøve om vi kan få dem købt i dag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s