Vi holdte Line’s fødselsdag her

Vi holdte Line’s fødselsdag her til aften, da de er ved at få nyt køkken i huset i Hornbæk. Det var OK. Dagen har ellers ikke været så god. PC’eren røg på arbejde pga. at jeg downloadet et eller andet modul til OUTLOOK, og de fjolser der har lavet ikke aner en skid om hvad de sender ud. Deres løsningsforslag på mit problem kunne en hvilken som helst 14 årig skoledreng finde på…get fucking real…eller find på noget andet. De kan desværre ikke gøres ansvarlig for de skader deres dårligt programmerede software gør…ellers vi de blevet det.

Kommer hjem, og Ann løber ud af huset da hun skal hjælpe Line med at købe ind. Jeg passer selvfølgelig Wilma, og det første der sker er at hun i løbet af 3 sekunder er kravlet 6 trin op ad trappen til første sal, men jeg skifter trøje. Det næste der sker er, at hun banker overlæben ind i skabet mens vi skifter en blé, og det begynder at bløde. Hun er totalt ulykkelig..og det var jeg også. For satan man skal være oppe på dupperne hele tiden. Der må bare ikke ské hende noget !

Så desværre ikke det første nye afsnit af Langt fra Las Vegas her til aften på Zulu, men det skulle have været godt kan jeg læse på blogbot. Uffe skriver i øvrigt at han vil lukke stedet hvis ikke der er nogen der betaler et webhotel til ham – sjovt nok var det præcis det jeg tilbød ham for mindre end 1 måned siden, hvor han sagde Nej tak. Jeg har endnu ikke fået en mail fra ham – gad vide om han er for stolt til at skrive tilbage efter hans nye beslutning ?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s