…tilbage efter leverandørmøde hos DESPEC

…tilbage efter leverandørmøde hos DESPEC i Hørsholm. Det gik egentlig OK, men jeg er bange for at jeg kom til at fremstå lidt som den ‘sure’ kunde. Uden egentlig rigtig at have det i noget, andet end den lille hændelse omkring vores betalingsbetingelser for nylig. Det er overstået, og jeg håber jeg fik dem overbevidst om at vi var værd at samarbejde med, omend jeg helt klart følte at det ikke kørte for mig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s