Lørdag ! Perfekt, jeg er

Lørdag !

Perfekt, jeg er netop kommet hjem efter en tur i Helsingborg. Ann og Wilma er nede på sydsjælland for at mødes med e-group som Ann har været med i siden hun fandt ud af at hun var gravid. Det giver lige en fridag til mig – og jeg nyder det ! Jeg kørte egentlig derover for at finde et nyt Ifö toilet jeg ville have med hjem, men selvom Ifö er svensk var det ikke billigere derover. Som blev der købt en række andre, mere eller mindre nødvendige ting. Jeg nævner i flæng; 4 pakke HIPP modermælkserstatning – til dig der ikke endnu er blevet far men er på vej – lær HIPP’s produkter at kende. 2 tidsskriftesamlere, ét sæt porcelæn til mexikansk mad, ost, Libero bleer – Up & Go 11-14 kg., olivienolie (fantastisk god kvalitet og prisen er ligeså) og en gang aftensmad til mig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s