…så er der udrykning….jeg fik

…så er der udrykning….jeg fik tilbudt 2 strandgrunde på Sdr. Strandvej igår til en god pris. Jeg skal ned og se på dem nu – det eneste der står i mellem dem og os er hvis Ann’s far vil købe dem sammen med sin nabo. Det tror jeg ikke – vi fik Erik til at indse at det var en god idé vi købte dem. Så ville han jo få de bedste naboer i hele byen, og ikke binde penge i noget han dybest set ikke gider eje. Jeg er smuttet…….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s