1 år… 1 år er

1 år…

1 år er gået siden den dag sidste år. Det har været en god oplevelse at ‘se det hele igen’, fordi det stille mig i et heldigt lys. Ann var højgravid på det tidspunkt sidste år, siden er Wilma kommet til. Vi klarer det, og det går godt. Billederne fra New York fra dagen sidste år giver os mod til at sige, at vi har et godt liv. Når man ser hvad der kan ské på en hvilken som helst normal dag. Op på arbejde, transport, ind på arbejdspladsen – og så BUM ! Så kan det ikke blive mere tilfældigt. En enkel forsinkelse på subwayen, en enkel fodgængerovergang du ikke nåede og du ville have redddet et par minutter i den rigtige retning. Det stiller ens eget liv og tilværelse i relief – det er ikke så vigtigt at vaskemakinen ikke lige virker – VVS manden kommer om 2 dage. 2 dage !? Der er ikke mere kaffe på arbejdspladsen – og hvad så. Vi henter noget nyt i Brugsen…og der er ikke noget BUM ! 200 tons fly med 815 kilometer i timen, med 20 tons jetfuil ombord. Der er kun dig selv, din familie og din hverdag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s