Lige et par hverdags ting

Lige et par hverdags ting herfra. Falck var her i dag for at sætte alarm op. Fint med det, bortset fra at Ann naturligvis mente at jeg havde valgt at sætte centralenheden det forkerte sted. Uanset hvor jeg satte den – ville det have været forkert. Så fik vi tiden til at gå med det. Så kom VVS manden, vi troede vores vaskemaskine var gået i stykker, rettede på en sikring og så var den på plads – og vaskemaskine kørte lystigt. 650,00 kr. fattigere på 2 minutter. Jeg mener nu jeg checkede alle sikringerne, men det gjorde jeg åbentbart ikke 😦 Roen har sænket sig over vores hus, Ann og Wilma sover og jeg sidder og ser en udsendelse om bygningen af WTC. Det er den 11. september i morgen…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s