Familie weekend på Rømø Vi

Familie weekend på Rømø

Vi kom hjem i går aftes kl. 19.30, efter en weekend på Rømø hvor vi fejrede min Far’s fødselsdag. Der var samtidig dragefestival på øen, og vi var nede på stranden et par gange for at se alle de fantasifulde skabninger. Det var hyggeligt – en rigtig familieweekend. Mine forældre var (selvfølgelig) mest optaget af Wilma, og min Far faldt i søvn kl 20.30 – 21.30 hver aften i sofaen, som sædvanlig, men min Mor var hygggeligt selskab i aftentimerne. Bedstemor kom forbi, og Mogens kørte hende hjem.

Jeg bragte mine tanker for www.eis.dk på banen – et lille cms system så vi alle kan vedligeholde siden – og det bragte en lille interessant samtale med sig. De fleste var enige om, at det var en god idé, men Morten, Mogen og Far var enige om at interessen for at opdaterer og udvikle siden, nok ville dø ud efter 3 måneder. Den eneste der syntes det var en god idé var min Mor – og hun er den der indtil videre har mindst at gøre med internettet !! Så jeg vil alligevel komme til at stå med det hele. De nyder, men yder ikke – for nu at bruge et gammelt udtryk. “Jamen, de ville da gerne betale” – jaja, det har jeg gjort i 5 år, så forstætter det nok også. Nååå, jeg tror nu jeg gør det alligevel. Sune, som 3000.dk samarbejder med, har lavet et lille cms system som er programmert i .NET. Det fungerer ganske godt. Omend funktionaliteterne i light versionen ikke er så vilde, men det behøver de heller ikke at være til vores brug.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s