Smadret – totalt. Tog op

Smadret – totalt. Tog op på lageret for at få det overstået. Fik sat de 2 sidste reoler op, og alt står nu på hylder. Jeg mangler bare, at få alle pallerne fra Kvistgaard. Så er alt på plads, og jeg kan lave status. Det skulle jeg have gjort for længe siden, men alt stemmer mere eller mindre. Ingen graverende fejl og mangler. Ann tog på arbejde her til aften, og jeg lagde Wilma i seng. Hun var meget træt, og faldt hurtigt i søvn. Det gør jeg også snart…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s