Der er opstået en idé

Der er opstået en idé i mit hoved, og jeg vil prøve at vende den med Mikkel. Vi skulle lave en bog med det bedste fra vores weblogs. Det ville give en jordnær, ærlig og hudløs bog om det virkelige liv. Interessant. En bog med emails mellem et netværk af kvinder (FeMail) blev udgivet for et lille års tid siden, Ann købte bogen, og jeg har læst lidt i den. God bog, men mest tøsehistorier – som mangler lidt bid. Ikke at denne weblog har det endnu, men man skal lige finde former. Dagbog, kommentar, talestol eller hvad du vil bruge det til…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s