…og det fortsatte her til

…og det fortsatte her til aften. Mega skænderi med Ann, et af de sædvanlige. Uden begyndelse, uden ende. Så tager det hende 3 dage at kommer over det, og jeg hænger på Wilma, og oprydningsarbejdet. Vi bevægede os dog et lille skridt i den rigtige retning i vores diskussion. Vi blev faktisk enige om, at vi må ændre den diskussions-måde vi har med hinanden. Det bliver spændende at se om det holder – det håber jeg at det gør. Det er bidende nødvendigt, hvis ikke vi skal ende på fjernsyn i ‘Kærlighed i Krise’ (det var en joke Ann, hvis Du nogensinde kommer til at læse dette her). Vi skal nok klare den ! Godnat !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s