Sommerhuset i Dronningmølle var ikke

Sommerhuset i Dronningmølle var ikke noget. Huset var meget pænt, nyeligt istandsat fra A-Z, men det lå ikke særlig godt. Inden i landet efter Dronningmølle Station i noget der mindede om et gammelt sommerhus kvarter, der var ved at have status som helårs beboelsesområde. Ikke noget for mig – jeg vil have et naturområde. Ærgerligt, at huset ikke lå i 3100 Hornbæk. Prisen havde nok været lidt højere end de 1.095.000 kr., men det ville også have været OK. Jeg venter til sen efteråret/vinteren – jeg tror der kommer en række gode tilbud.

Billed: Mod haven
Billed: Mod vejen
Billed: Teresse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s