Jeg kan ikke beslutte mig

Jeg kan ikke beslutte mig for om jeg vil have en kommentar-funktion ind på min weblog. Tror ikke der er nogen der kommer til at læse den alligevel – andre end mig selv. Jeg skal gøre op med mig selv, om jeg skriver denne weblog for mig selv eller for andre. Eller begge dele. Har kigget lidt rundt på andre weblogs, og de fleste kommentar muligheder bliver ikke brugt. Så indtil videre gør jeg ikke noget ved det – og mener at denne eis.blog udelukkende kun er til mit eget formål. En slags gylden tråd i min hverdag. Eksperimentet er interessant i det jeg sagtens kan forstille mig at have denne weblog i laaang tid, for på den måde at kunne ‘se’ tilbage på hvad der er sket og hvilke tanker jeg har gjort mig løbende i tilværelsen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s