EU maskinen er kommet til

EU maskinen er kommet til byen…

Der er EU ministermøde på Kronborg denne weekend. Hold da k… et cirkus. Byen vrimler med 1200 danske politi betjente, og mindst lige så mange danske og udenlandske prssefolk. Så interessante er de vel heller ikke ? De autonome var mødt talstærkt op – for der skulle virkelig sættes em milepæl – men da det begyndte at regne tog de toget hjem til Nørrebro igen. Hyklere hele banden….en enkelt lovlig anmeldt demostration blev det til. Der var vel 100-200 deltagere, ikke mere.

Jeg har det svært med EU.

Jeg har i alle folkeafstemninger om EF/EU forhold – medlemskab, forbehold etc. – stemt imod vores deltagelse i det monster af en organisation. Men jeg er kommet i tvivl ! Der er mange gode grunde til at ville det samarbejde, og lige så mange grunde til ikke at ville. Vores 4 små forbehold er ikke hindringen for mig. Det er der i mod ‘tanke’ om at alle EU landene bliver betragte som et, skal føre den samme retspolitik, skattepolitik etc., som ingen anfægter er planen med EU. Det er en dødssejler – tlnk bare på hvor uenig man kan være på en lille arbejdsplads eller sportsklub om de simpleste ting. Hvordan skal det så ikke gå i EU hvor 14, 15, 20 eller 25 nationer, kulturer og temperamenter skal enes. Man kan nu ikke lave regler der skal kunne have virkning alle steder. Dertil er vi for forskellige. Omvendt er idéen om samme at bekæmpe arbejdsløshed, kriminalitet osv. rigitig, men er det prisen værd når man skal slæbe rundt på et monster som EU. Et monster man tit tror på kun eksistere for eksistensens skyld – et monster der brødføder sig selv ?

Billed: Hverdagsskud

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s