Dagen i går (30.8.02) bragte

Dagen i går (30.8.02) bragte ellers endnu en lidt ‘kedelig’ oplevelse til vores lille familie. Line (Ann’s søster) og Klaus, som lige er blevet gift i Las Vegas, fik besked på at Line endelig er gravid ! Problemet opstår i dag i løbet af dagen, hvor Line fik meget ondt i maveregionen, og er nu endt på Hillerød Sygehus hvor de efter undersøgelsen mener, at hun muligvis kan være gravid uden for livmoderen :-[ Det er sgu ikke fair…
Ann var på hospitalet med dem, mens jeg var hos Pernille og Mikkel med Wilma, og hun kom tilbage ved 23.00 tiden. Line og Klaus var hjemme i Hornbæk igen, og har fået besked på at vente til mandag – før hun skal undersøges igen.

Billed: Hjørner

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s