I nyhederne på TV-2 troede

I nyhederne på TV-2 troede jeg sgu det var 1. april. Jeg bed mig selv i armen for lige at checke 2 ting. 1) At jeg var vågen 2) At jeg ikke var ved at falde ned fra sofaen af grin. Et par danskere med anden etnisk baggrund end dansk – kunne lige pludselig godt vende hjem (uden problemer) til lande hvor de er blevet pint, fordrevet og familiemedlemmer dræbt. De skulle bare lige have 100.000 USD med til at starte på…ca. 850.000 kr.. Så farligt var det heller ikke. Grunden hertil var, at de mente aldrig at kunne blive integreret i det danske samfund. Danskerne ville dem ikke. Det var, og er, ikke den 1. april – men derimod den 30. august 2002. Jeg er bange for at jeg lige bliver nød til at sove på den melding.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s