De fucking røvhuller – jeg

De fucking røvhuller – jeg hader lowlife folk, der løbet rundt og gør livet surt for alle os andre. Junkier, alkoholikere, 2g’er, arbejdsløse der ikke har andet at lave – lad for helvede være med at chikanerer os andre og vores ejendom. Få jer et fucking liv…!!!
Skaderne efter dagens indbrud var begrænsede. Der er stjålet et digitalt videokamara, et almindeligt spejlreflekskamara, IBM bærbar og Ann’s Eurocard m/PIN kode som lå et andet sted i huset. De svin er smuttet direkte ned i automaten og har hævet 2.500,00 kr. på kortet som man kan + hvad de måtte have brugt i butikkerne. For satan det er noget lort, og samtidigt pisse uheldigt med PIN koden. Vi kommer nok til at hænge på noget af det, det finder vi ud af i morgen med banken. Totalt hammerende åndsvagt at vi først checker Ann’s kreditkort efter 6 timer. Jeg checkede mine kort med det samme – jeg løber altid rundt med dem i lommen, men Ann havde desværre ladet sit ligge på køkkenbordet. FUCK !!!! Jeg har kontaktet Falck og DanSikring for at få installeret alarm – og afventer deres tilbagemelding.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s