Tilbage fra møderne. Det er

Tilbage fra møderne. Det er igen i dag pissevarmt, og jeg er ved at gå til. Møderne gik fint. Ad Pepper foreslog en strategi for at få nogle ‘leds’ til www.kontorartikler.dk – fint nok, men jeg er sikke på det bliver for dyrt. Så det bliver ikke til noget. Så havde jeg møde med InterStudio på Dampfærgevej – det tog kun 10 minutter. Jeg lagde ud med, at sige vi ikke havde nogen butik men udelukkende havde vores butik på nettet. Vi ville af den årsag ikke kunne tage møbler hjem til en udstilling, og så var den ikke længere. Fik lige smidt mit visitkort, så de kan købe ind her i butikken.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s