Jeg kan ikke få det

Jeg kan ikke få det Arkiv til at virke – i brugervejledningen på www.blogger.com står der ellers et det skulle være en smal sag. Bare ikke her :-] Jeg syntes ellers det fungere vildt godt, og den lille feature hvor du kan have et bookmark liggende, så du hurtigt kan skrive en lille blog (som denne) er det der for mig gør, at jeg indtil videre bruger det aktivt. Jeg må lige finde ud af det arkivlort…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s