Film skal ses på stort

Film skal ses på stort lærred…

Fik endelig i dag mit tilbud på Panasonic 42″ Plasma, tv-tuner, dvd recorder, vægbeslag og et eller andet video out stik. Det har sgu også taget lang tid. Jeg var sikker på, at jeg på et tidspunkt var blevet ‘bustet’ af min kontakt hos Panasonic. Jeg ville egentlig ikke kunne laste ham det, men han viste sig at være en kammerat, og holdt sit ord. Total checkede – jeg tror jeg bestiller sættet, og smutter en tur til Tyskland for at hente det ved først kommende lejlighed. Så skal der ses film på det store lærred.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s