Søndag aften… Stilheden sænker sig

Søndag aften…

Stilheden sænker sig søndag aften, og jeg sidder alene i stuen med pc’eren tændt. DR journalisterne stjerker stadigvæk, de ender med at spille sig selv af banen da ingen til sidst gider se DR. Fik jeg skrevet at FCK slå Brondby 2-1 i Parken i går. KANON…..

Vi var til fødselsdag både lørdag og i dag søndag. Lørdag hos Line i Esdpergærde, og i dag hos Thomas i Snekekrsten. Hyggeligt begge steder !

Jeg er totalt bombet – med udsigten til endnu en uge på arbejde, og masser af røvsyge opgaver. Håber der kommer nogle gode opgaver, så vi lige kan få omsætningen forbi 100.000 kr..

Jeg har mailet med Jacob Piil – og tilbudt ham at købe hos weblog, som jeg ville have på www.eis.dk, men han ville kun lave et nyt modul på freelance basis – forget it ! Der er sgu ikke mange der for lavet private hjemmesider på freelance basis. Heller ikke mig…jeg ved ikke hvad programmører nogle tænker på. Det er ikke altid med hovedet – de tillægger deres arbejde for stor værdi, og glemmer at mange opgaver til en lavere pris må være at foretrækker. Langt det meste kode kan genbruges fra gang til gang, og enhver idiot kan copy/paste det ned i noget nyt design….too bad Jacob !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s